Här berättar vi de 10 mest

Här berättar vi de 10 mest calamitösa nätterna av europeisk fotboll i Azulgrana historia.
Bayern bash Blaugrana i semisen En rutt för att lyfta titeln 2012/13, Bayern München borstat över Barcelona i stället för en 7-0 aggregerad poäng och lägger till sin fyra målsträcka i Bayern med en tre-ingenting som slår i lägret Nej du. Förmodligen gjorde Katalonerna, som hade kämpat förbi AC Milan och PSG i de tidigare rundorna, inte poäng för hela 180 minuter.
Sevilla s Super Cup shock Inget gick Barcelona i 2006 UEFA Super Cup, då Sevilla hävdade en 3-0 seger i Monaco. Förmodligen två av de bästa spelarna den kvällen båda slutade att byta allegiances under de kommande åren; Adriano och Dani Alves.
Duckadam förnekar Barcelona cupsteaua bukarest s 1986 europa triumf gick ner i historia böcker av många anledningar, varav den ena var den sista fotbollströjor straffesparken över Azulgrana. Alla fyra spot-spark misslyckades för Blaugrana, Helmuth Duckadam hjälten som Rumänerna chockade kontinenten.
Förtvivlad av Los CheA 4-1 seger i 1999/00 halvfinalen första benet för Valencia var nog att se Estadio Mestalla klubben i showpiece spelet, eftersom Barcelonas 2-1 match match seger i Catalunya var inte tillräckligt. Claudio Lopez s 90: e minutstrejk i första matchen är fortfarande en av Los Ches största fotbollsminnen hittills.
DynamoBarcelona dumpade inte ens till slutspelet i turneringen 1997/98 efter en andra mardrömsteg i andra mardrömmen. Den ukrainska sidan Dynamo Kiev hävdade en 7-0 seger över sina två matcher mot Azulgrana, som avslutade botten och under både PSV Eindhoven och Newcastle United.
Crumbling mot KolnFour-säsonger före förlusten till Metz hade Azulgrana en lika bekväm första ledningsledning i UEFA-cupens andra omgång 1980-1981 mot Koln innan tyskarna säkrade en 4-0 seger i returkampen på Camp Nou.